Thursday, February 25, 2010

Maserati GS Zagato / Масерати

Maserati GS Zagato, както е и при предшественика му, е изцяло с алуминиева каросерия и носи тризъбец на капака на двигателя и Z на крилото, пиказвайки италианския стил във формата и показателите си. Носи печелившата комбинация, която е мощна и надеждна механика с елегантен и спортен стил. Има запазената марка и определно сътоветства на Произведено в Италия.



За ценителите - има компактно купе, хечбек с опростен профил и изчистена опашка. Разстоянието мецду осите е по-малко и е 180 мм, паякообразна осигуряващо сигурност и стабилност на завоите и зключително устойчивост на усукване.
Zagato, създаден през 1919 г. като ателие за автомобили и самолети, е сложил подпис на всички най-важни механики на миналия век, спечелвайки възможност да създава, всеки път "Instant Classic".
Предимствата и силата на Масерати Zagato лежат в заложения спортен стил и в същото време елегантност, има функционален дизайн, който не се прекланя пред моментната мода, но изпълва с вълнение и удоволствие по време на управление на колата. И разбира се, благородния алуминий, който е в каросерията. 

Превод и снимков материал от тук
Related Posts with Thumbnails
eXTReMe Tracker